С понижаване на цените на биткойн и етериум, тези 5 криптовалути спечелиха над 20% днес » NullTX

10
С понижаване на цените на биткойн и етериум, тези 5 криптовалути спечелиха над 20% днес » NullTX
мечка на криптовалута

Тъй като новините за варианта Omicron се разпространиха и както криптовалутите, така и фондовите пазари регистрираха рязък спад днес, някои монети успяха да запишат огромна печалба днес. Тази статия разглежда пет криптовалути, които са се увеличили с над 20% днес, подредени по 24-часова печалба, от най-ниската до най-високата.

WaykiChain (WICC) ​​- $0,254 (+23,66%)

WaykiChain е платформа, фокусирана върху разработването на своята технология, включваща нов алгоритъм за консенсус, скриптов език за интелигентни договори с двойна виртуална машина, ефективен DEX, базиран на WaykiChain, и поддръжка на кръстосана верига за странични вериги и други протоколи.

WaykiChain стартира основната си мрежа преди повече от четири години и оттогава е на пазара.

WICC достигна най-високата си стойност от над $2,50 през май 2018 г. и екипът продължи да се надгражда върху платформата през цялото време.

Изглежда, че инвеститорите се тълпят към WICC по време на днешния спад на цените, не само защото това е толкова подценен проект, но и защото има висок потенциал да продължи възходящото си покачване.

Към момента на писане, WICC се търгува на $0,254, което е над 23% нагоре през последните 24 часа. Пазарната му капитализация е 54 милиона долара, с 24-часов обем на търговия от 114 милиона долара и нараства.

Можете да закупите WICC на Bithumb, Huobi Global, Gate.io, Bittrex и др.

TrueChain (TRUE) – $0,254 (+25,74%)

TrueChain се описва като платформата, изграждаща инфраструктурата за бъдещето на децентрализираните приложения. Според официалния му сайт:

„TrueChain е първата публична верига в света, която прилага fPoW+DPoS хибриден консенсус и има силна глобална общност на разработчици с отворен код, която го поддържа.“

Платформата на TrueChain предоставя на обществеността висока производителност и сигурност за децентрализирани приложения и финансови транзакции.

Една забележителна характеристика на TrueChain е, че това е първият публичен блокчейн, който интегрира fPoW, което предотвратява атаката за егоистично копаене (25% атака).

В последните новини TrueChain си сътрудничи с проект в Южна Корея и проведе няколко партньорски преговори с неразкрити проекти.

Към момента на писане TRUE се търгува на $0,2515, което е ръст от 26% през последните 24 часа. TrueChain има пазарна капитализация от 20 милиона долара, с 24-часов търговски обем от $79 милиона. Можете да закупите TrueChain на Bithumb, OKEx, ZB.COM и други.

ТАТЕ (DAD) – $0,3 (+37,60%)

DAD означава децентрализирана реклама. DAD е базирана на блокчейн платформа, която иска да свърже рекламодатели в световен мащаб.

Блокчейнът DAD е изграден върху Ontology, високоскоростен и евтин публичен блокчейн, който носи децентрализирана идентичност в Web3. Според белия документ на DAD:

„DAD постига отвореност на данните, прозрачност на транзакциите и споделяне на приходите от потребителите, за да подобри качеството на рекламите и ефективността на доставката, като изгради ново поколение блокчейн рекламни системи и преобразува рекламната индустрия, каквато я познаваме днес.“

Един от най-големите проблеми с онлайн рекламата е справянето с измамния и невалиден трафик. DAD се стреми да използва своята инфраструктура за откриване на невалиден трафик и повишаване на качеството на данните и точността на насочване.

Към момента на писане DAD се търгува на $0,2951, което е над 36% нагоре през последните 24 часа. Пазарната му капитализация е 140 милиона долара, с 24-часов търговски обем от 191 милиона долара. Можете да закупите DAD на Bithumb, Coinone, Indodax, Ascend (Bitmax), Upbit и др.

Cortex (CTXC) – $0,67 (+40,23%)

Cortex се описва като първият децентрализиран компютър в света, способен да изпълнява dApp, задвижвани от AI в своя блокчейн. Според официалния сайт на Cortex:

„Cortex Blockchain е публичен блокчейн с отворен код, който се стреми да реши едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени блокчейновете като Bitcoin и Ethereum днес – изпълнение на AI във верига.“

Една от уникалните характеристики на Cortex е тяхната виртуална машина Cortex (CVM), рамка, позволяваща ефективно машинно обучение директно в блокчейна. CVM позволява на Cortex да интегрира машинно обучение в интелигентни договори и dApps.

Към момента на писане, Cortex се търгува на $0,67, което е над 40% нагоре през последните 24 часа. Пазарната му капитализация е 127 милиона долара, с 24-часов търговски обем от над 1,5 милиарда долара. Можете да закупите CTXC на Binance, Huobi Global, OKEx и др.

Happy – $0,039 (+47,48%)

Contentos се описва като децентрализирана глобална екосистема за съдържание. Според официалния му сайт:

„Визията на Contentos е да изгради „децентрализирана общност за цифрово съдържание, която позволява свободното производство, разпространение, възнаграждение и търгуване на съдържание, като същевременно защитава авторските права“. Contentos се стреми да стимулира създаването на съдържание и глобалното разнообразие и да върне правата и стойността на съдържанието на потребителите.”

Функциите на Contentos включват P2P система за разпределение на приходите, която поддържа стойността на създаването отворена, прозрачна и връща награди директно на своите потребители.

В допълнение, Contentos включва децентрализирана мрежа за разпределение на трафика, проследими транзакции с авторски права и неизменни кредитни системи.

Наскоро отразих силното покачване на цените на Contentos с над 31%. arginchronicles.com, който можете да разгледате за пълния отчет.

Към момента на писане, Contentos се търгува на $0,044, което е над 66% нагоре през последните 24 часа. Contentos има пазарна капитализация от 154 милиона долара нараства, с 24-часов обем на търговия от 1 милиард долара.

По-голямата част от обема на търговия идва от Binance, което би било най-доброто място за закупуване на COS. Contentos е достъпен и на Bithumb, Gate.io, Coinone, Bitglobal и други, ако сте в САЩ.

Разкриване: Това не е съвет за търговия или инвестиция. Винаги правете своето проучване, преди да купите каквато и да е криптовалута.

Следвайте ни в Twitter @nulltxnews за да сте в крак с последните новини за криптовалутата!

подобни публикации

Schreibe einen Kommentar