Топ 3 DA приложения в портфейла Web3 IoPay на IoTeX » NullTX

9
Топ 3 DA приложения в портфейла Web3 IoPay на IoTeX » NullTX
iotex топ dapps iopay

IoTeX е една от водещите платформи за децентрализирани приложения, предлагаща най-бързата, най-сигурната и мащабируема блокчейн мрежа на пазара. Тяхното приложение IoPay позволява на всеки да участва в екосистемата на IoTeX. Тази статия разглежда някои от най-добрите Dapps в приложението за портфейл IoPay Web3, които всеки трябва да провери.

StarCrazy

Моят личен фаворит е StarCrazy. Това е базирана на блокчейн игра, изградена на IoTeX, която позволява на играчите да събират и копаят с помощта на NFT.

NFT се наричат ​​Stars и представят котки с различни характеристики. Играчите могат да закупят тези NFT сравнително евтино и да ги слеят, за да направят по-редки и по-мощни NFT.

звезден геймплей

Най-добрата част за StarCrazy е StarMine, която позволява на играчите да поставят своите звезди на работа и да спечелят GFT – Game Fantasy Token.

Играчите могат да изпращат до девет звезди в мината, а наградите са значителни. Всяка звезда струва приблизително 0,3 GFT, при копаене на девет звезди, аз печеля 0,1 GFT на ден, което означава, че мога да направя достатъчно GFT, за да покрия една звезда на всеки три дни.

Ако търсите евтина игра, за да спечелите пасивни награди, StarCrazy е отличен избор.

Въпреки

Mimo е децентрализирана борса, идеална за потребители на IoPay, които искат да обменят своите токени в портфейла.

въпреки v2 iotex

Mimo предлага десетки търговски двойки и тъй като борсата е изградена върху IoTeX, таксите са незначителни. Освен това скоростта на всяка транзакция е светкавична, което ви позволява да обменяте средства за секунди.

Потребителите могат също да предоставят ликвидност на Mimo, използвайки своите токени. Процесът е подобен на PancakeSwap или Uniswap.

В момента Mimo има над 26 милиона долара ликвидност на своята платформа, с 24-часов обем на търговия от около 1,29 милиона долара. Петте най-добри криптовалути на Mimo са Wrapped IOTX, USDT, BUSD и GFT.

IOTube

IOTube е друг децентрализиран обмен, изграден върху IoTeX. Подобно на Mimo, той предлага десетки търговски двойки, като разликата е, че IOTube също е децентрализиран мост на кръстосана верига, позволяващ двупосочен обмен на цифрови активи.

йотуба

IOTube се използва най-добре, ако искате да получите средства в IoTeX blockchain. След като имате средства в IoTeX, Mimo улеснява прехвърлянето между различните монети в блокчейна.

IOTube има над 60 милиона долара обща стойност, заключена в четири различни вериги към момента на писане.

Разкриване: Това не е съвет за търговия или инвестиция. Винаги правете своето проучване, преди да купите каквато и да е криптовалута.

Следвайте ни в Twitter @nulltxnews за да сте в крак с последните новини за криптовалутата!

подобни публикации

Schreibe einen Kommentar