Топ 7 монети на Metaverse с единична цена под $0,1 » NullTX

7
Топ 7 монети на Metaverse с единична цена под $0,1 » NullTX
монети от метавселена

Тъй като пазарите на криптовалута се коригират наскоро, има много фантастични монети Metaverse в момента в продажба. Тази статия разглежда първите седем монети на Metaverse с единична стойност под $0,1, подредени по цена, от най-ниската до най-високата.

UFO Gaming (UFO) – $0,00002609

UFO Gaming се описва като напълно децентрализирана блокчейн платформа за игри. Той разполага с метавселена за игра за печелене и помощния жетон за НЛО на Dark Metaverse, който съдържа колекция от планети с техните уникални игри.

В Dark Metaverse всяка игра ще има своя управляваща планета, където хората могат да закупят своето парче земя чрез NFT, подобно на Decentraland и The Sandbox.

Според официалния му сайт:

„UFO Gaming ще си сътрудничи с традиционните компании за игри, за да ги интегрира в блокчейна и да разработи нови функции за блокчейн игри.“

Към момента на писане, UFO Gaming се търгува на $0,00002766, с 24-часов търговски обем от $32 милиона. Пазарната капитализация на НЛО е 712 милиона долара, с оборотни доставки от 25,7 трлн. Можете да закупите UFO на Uniswap, Gate.io, MEXC, LBank, 0x Protocol, ShibaSwap и др.

Starlink (STARL) – $0,00004326

Starlink изгражда първата наистина децентрализирана Metaverse. Starlink се описва като децентрализиран виртуален проект, собственост на общността.

STARL е токенът за управление на екосистемата на Starl. В допълнение, STARL позволява на потребителите да купуват, продават и търгуват с виртуални предмети като космически кораб, сателити и земи.

Към момента на писане, STARL се търгува на $0,00004374, с 24-часов търговски обем от $71 милиона. STARL има пазарна капитализация от 436 милиона долара, с оборотни доставки от 9,9 трлн.

Можете да закупите токена Starlink на OKEx, Gate.io, Uniswap, ShibaSwap и др. Ако сте в САЩ, препоръчваме да използвате Uniswap за търговия със STARL.

Радио Caca (RACA) – $0,004772

Радио Poop е изключителен NFT мениджър на Мей Мъск. RACA е естественият токен за Universal Metaverse. Метавселената USM е 3D планетарен свят, където потребителите могат да притежават земи, да изграждат магазини върху имотите си и да играят или създават различни игри.

Radio Caca също е децентрализирана организация (DAO), управлявана от хора, които са местни в интернет по целия свят.

Към момента на писане, RACA се търгува на $0,004761, с 24-часов обем на търговия от $203 милиона. Пазарната му капитализация е 865 милиона долара, с оборотна доставка от 181,85 милиарда.

Можете да закупите RACA на различни от Poloniex, Gate.io, PancakeSwap, MEXC и др. Ако сте в САЩ, PancakeSwap е най-добрият вариант, тъй като предлага ниски такси без GEO ограничения.

inSure DeFi (SURE) – $0,008857

inSure DeFi описва себе си като първата в света DeFi застрахователна система със сила на залагане. Целта на платформата е да осигури защита и стабилност на крипто инвеститорите, като им помогне да избегнат измами и драстични девалвации на портфейла.

Мислете за InSure като за застрахователна полица за вашето портфолио. InSure DeFi включва мултиверижен токен, наречен SURE, който живее както в Ethereum, така и в Binance Smart Chain и действа като естествена криптовалута на платформата.

Към момента на писане, SURE се търгува на $0,0088, с 24-часов търговски обем от $1,6 милиона. Пазарната му капитализация е 237 милиона долара, с оборотна доставка от 26,79 милиарда.

Можете да закупите inSure от PancakeSwap, Uniswap, QuickSwap и др.

Verasity (VRA) – $0,04161

Верност е платформа за споделяне на видео, изградена върху блокчейна на Ethereum. VRA се описва като „протоколна и продуктова платформа за Esports и видео забавления“.

Мисията на Verasity е да увеличи ангажираността и приходите от реклама за видеоиздатели и рекламодатели. VRA внедрява протокол Proof of View (POV), като гарантира, че изгледите идват от истински хора, а не от ботове.

Към момента на писане, VRA се търгува на $0,04196, с 24-часов търговски обем от $102 милиона. Пазарната му капитализация е 187 милиона долара, с оборотно предлагане от 4,47 милиарда.

Можете да закупите Verasity на KuCoin, Gate.io, Bittrex, Bithumb, Uniswap и др.

DEAPcoin (DEP) – $0,0473

DEAP се описва като „развлекателна компания от следващо поколение, която ще създаде нова икономика и култура с развлечения и активи в дигиталната ера“.

DEAPcoin е платформа за игри и NFT, интегрирана с блокчейн технология. Той включва маркера DEP, естествения токен на ERC-20 към мрежата.

DEAPcoin разполага с услуга, наречена Play Mining, която е домакин на различни базирани на блокчейн игри Play to-Earn.

Към момента на писане, DEP се търгува на $0,04676, с 24-часов търговски обем от $13 милиона. Пазарната му капитализация е 156 милиона долара, с оборотна доставка от 3,33 милиарда.

Можете да закупите DEP на Bittrex, OKEx, Uniswap, PancakeSwap и други. За жителите на САЩ и потребители, които търсят ниски разходи за търговия и транзакции, PancakeSwap е чудесен вариант.

Blocktopia (BLOK) – $0,09261

Blocktopia има за цел да предостави следващо поколение VR и AR изживяване, обединявайки потребителите във футуристична Metaverse. BLOK е изграден и подкрепен от Polygon и работи изцяло на блокчейн.

Според официалния му сайт:

„Bloktopia ще предостави безпрецедентно VR изживяване за крипто общността, обединявайки всички потребители в една потапяща и ангажираща среда.“

Към момента на писане, BLOK се търгува на $0,09153, с 24-часов търговски обем от $87 милиона. Пазарната му капитализация е 767 милиона долара, с оборотно предлагане от 8,34 милиарда.

Можете да закупите BLOK на KuCoin, Gate.io, OKEx, QuickSwap, Bitrue и др.

Разкриване: Това не е съвет за търговия или инвестиция. Винаги правете своето проучване, преди да купите каквато и да е криптовалута.

Следвайте ни в Twitter @nulltxnews за да сте в крак с последните новини за криптовалутата!

подобни публикации

Schreibe einen Kommentar