Цената на Algorand се покачва с 8%, най-големият печеливш на Crypto.com » NullTX

9
Цената на Algorand се покачва с 8%, най-големият печеливш на Crypto.com » NullTX
алгоридна цена

Тъй като пазарите на криптовалута изпитват периодичен мечи импулс, някои монети показват възходящи признаци. Днес най-големият печеливш на Crypto.com е Algorand, който се е увеличил със скромните 8% през последните 24 часа. Какво е Algorand и защо цената се повиши днес? Нека разберем.

Какво е Алгоранд?

Algorand е базирана на блокчейн платформа за децентрализирани приложения. Той разполага със стабилна екосистема от над 500 глобални организации, които използват неговата технология. Според официалния му сайт:

„Algorand позволява лесното създаване на следващо поколение финансови продукти, протоколи и обмен на стойност между defi, финансови институции и правителства.

Някои от най-добрите приложения на Algorand включват Circle, глобална фирма за финансови технологии, IDEX, водещата световна децентрализирана борса за смарт договори, и Republic, платформа за частно инвестиране.

Защо цената на Algorand се покачва?

Най-новата новина за Algorand е тяхното скорошно посещение в DeCipher в Маями на 30 ноември. Събитието беше успешно за Algorand, тъй като цената на ALGO се увеличи с над 20% този ден.

Тъй като все повече акценти продължават да излизат в каналите на Algorand в YouTube и Twitter, инвеститорите изграждат повече доверие в проекта.

В допълнение, с общия брой адреси на ALGO, които достигат нов рекорд за всички времена от 16,4 милиона, е ясно, че екосистемата на Algorand се разраства бързо.

алгоридни адреси
Източник: metrics.algorand.org

ALGO Цена и Токеномика

Към момента на писане на статията ALGO се търгува на $1,8, което е ръст от 10% през последните 24 часа. Пазарната му капитализация е 11,3 милиарда долара, с 24-часов търговски обем от 850 милиона долара.

Има 10 милиарда ALGO, с 6,29 милиарда в обращение. Можете да закупите Algorand на Binance, Coinbase Exchange, Huobi Global, KuCoin, Kraken, Crypto.com и др.

Разкриване: Това не е съвет за търговия или инвестиция. Винаги правете своето проучване, преди да купите каквато и да е криптовалута.

Следвайте ни в Twitter @nulltxnews за да сте в крак с последните новини за криптовалутата!

подобни публикации

Schreibe einen Kommentar