Metaverse Coins регистрират безумни печалби на цените през 2021 г., Web3 ли е следващата тенденция? » NullTX

11
Metaverse Coins регистрират безумни печалби на цените през 2021 г., Web3 ли е следващата тенденция?  » NullTX
монети от метавселена

Тази година монетите на metaverse регистрираха безумно покачване на цените, като най-добрите производители като Decentraland и The Sandbox се повишиха с над 10 000% през 2021 г.

Тъй като годината е към своя край, мнозина се чудят какъв ще бъде следващият крипто шум и дали монетите Metaverse ще останат добра инвестиция за 2022 г.

За да изясним какво имаме предвид, когато казваме Metaverse монети, имаме предвид проекти за криптовалута, разработващи някакъв вид виртуална вселена, с която потребителите могат да взаимодействат. Някои от космическите лидери на Metaverse на криптовалутата включват Decentraland, The Sandbox и Axie Infinity.

Има много проекти на Metaverse, някои изграждат потапящи 5D виртуални светове, докато други изграждат прости 2D вселени. Повечето проекти на Metaverse все още са в ранен стадий, тъй като са необходими няколко години, за да се разработи висококачествен и функционален виртуален свят, базиран на блокчейн.

Тъй като монетите на Metaverse поскъпнаха толкова много тази година, мнозина се чудят дали тази тенденция ще продължи и през 2022 г. Въпреки че няма съмнение, че проектите на Metaverse ще продължат своя възходящ импулс, е малко вероятно да видим монети като MANA или SAND да се увеличават Отново 30 000% в цената.

Монетите Metaverse са страхотен сигурен залог за 2022 г., който ще ви донесе огромна печалба. Въпреки това, за тези, които търсят следващите 10x или 20x монети, Web3 е отлично място за начало.

Web3 все още е доста ранна концепция. Основната идея зад интернет от следващо поколение е как платформите и приложенията, изградени на Web3, ще бъдат собственост на потребителите без централен сървър.

Разликите между Web2 и Web3 се свеждат до собствеността, която изисква блокчейн технология за постигане.

Web3 също се свързва с проекти на Metaverse, тъй като хостването на виртуален свят на централен сървър би било еквивалентно на платформа Web2. Web3 позволява Metaverses да бъдат напълно разпространени и притежавани от потребителите, което означава, че няма централен сървър, на който да се разчита.

Най-доброто място за търсене на Web3 монети е на CoinMarketCap. CMC има над 50 Web3 монети, изброени към момента на писане, всички които си заслужава да бъдат разгледани.

Някои от най-ценените Web3 монети към момента на писане включват Polkadot, Chainlink, Filecoin, THETA, The Graph, Helium и BitTorrent.

Разкриване: Това не е съвет за търговия или инвестиция. Винаги правете своето проучване, преди да купите каквато и да е криптовалута.

Следвайте ни в Twitter @nulltxnews за да сте в крак с последните новини за криптовалутата!

подобни публикации

Schreibe einen Kommentar